Bästa Systembolagskunder,

Vi på Linaby Hamn & Mack, Linanäs Gästhamn kommer att avsluta vårt samarbete med Systembolaget. Vi kommer att ta emot sista beställningen den 18 juli för utlämning den 20 juli. Detta i första hand, beroende på logistikproblem samt att vi har från och med nu ingen möjlighet att kunna hantera detta. Vi får hänvisa till ombudet vid Östanå Färjeläge i nuläget.

Med vänlig hälsning
Ledningen Linaby Hamn & Mack AB

Linanäs Gästhamn

Välkommen till gästhamnen i Linanäs på Ljusterö. Här njuter du inte bara av det ljuvliga skärgårdslivet, utan också den fullständiga service som vi erbjuder i hamnen. Här hittar du allt du behöver nära till hands för en lyckad och avkopplande semester.

Vi är inte bara en trevlig gästhamn utan också en delikatessbutik, mini apotek, sjömack och Linanäsbryggan Mat & Dryck restaurang. Här kan du njuta av de finaste solnedgångarna med ett glas vin i handen, färska skaldjur och ett trevligt bemötande av personalen. I delikatessbutiken kan du handla frukostpaket, nybakade bullar och kaffe redan från klockan 9 på morgonen ( under maj-september) Till restaurangen är du välkommen för både lunch och middag. I glasskiosken kan du njuta av ett stort utbud av både glass och färska våfflor.

Hitta hit

Linanäs Gästhamn
Linanäsvägen 140
184 97 Ljusterö
08 – 542 400 10
info@linanasgasthamn.se

Hamnvärd
VHF, kanal L1 eller 16

GPS position
59°28,23 N 18°30,38 E

Öppettider

Butikens nya öppettider från 1 april

MÅNDAG
Stängt
TISDAG-SÖNDAG
10:00-17:00

Fakta

Båtplatser: Cirka 30 – 45
Sjömack: 95 oktan/Diesel
Livsmedelsbutik: Ja
Systembolagsombud: Nej
Restauranger: Ja
El/vatten vid bryggan: Ja/Nej
Toalett/dusch: Ja/Ja
Tvättstuga: Nej
Trådlöst nätverk (Wi-Fi): Ja
Gasol: Ja

Hamnavgift

Dygn 250:-
Dagavgift 75:-
El 50:-/dag/dygn (kabel ingår ej)
Långsida 350:-

Hamnavgift betalas i butiken

Följ oss